Monday, March 30, 2009

Happy birhtday to me...

Happy Birthday to me.. Happy Birthday to me...Happy birthday to me...
he he he aku x sangka aku dah 26 tahun ni.. pada 28 March 2009....
aku menyambut hari jadi yg ke 26.. tak sangka aku dapat hadiah dr kak tuty.. TQ so much kak tuty... lov ya.. muachh..

Majlis Sukan Kolej Komuniti

Inilah dia Tag untuk URUSETIA MAjlis Sukan Kolej Komuniti untuk Zon Melaka & Negeri sembilan.. aku adalah ketua AJK Kebersihan... apa yang penting..,. kerjasama... :)



Disebabkan aku AJK Kebersihan.. aku dah ade makcik2 cleaner utk bersihkan sekitar stadium hang jebat tue.. so aku pon round2 je utk pantau.. n akhirnya aku lepak di cni.. bahagian pendaftaran bersama kak akma, kaka tuty n fatihah....

Makan TIME..... disebabkan x ckop meja.. korg dok bersila ajela ek.... sabo ek kak...

End Of The Game... Sesi Berposing posing la plak... ehehehhe

Pegawai suka.. azran tgh berkumpul dengan atlit kolej n para QM... congrats to all of them...

Persiapan Laporan Tahunan 2008

Ini la dia Buletin Board untuk KKMT.. kami di unit buletin dah tampal siap2 dari keluaran 1 hingga yang the latest adalah keluaran ke 6.. skang tengah prepare utk keluaran ke 7 plaks.... Tapi yang atas tu adalah Buletin iaitu 3 bulan sekali kena terbitkan.. kolej kami namakan "TINTA"...



Ini lah aku tgh pening rush siapkan laporan tahunan utk dihantar percetakan... penatnya blk sampai kul 8 malam... sampai demam2 la aku arini... botol air mesti kena ade kat sebelah...

Suasana dalam bilik buletin... DIba tgh dok editing kat pc hujung tue... ubai lak saje lepak2 dgn kami... dia dok siapkan FRP dia.. sorry ubai, x ckop meja... ko kena bersila la ek di bawah.. he he he...

Ni la dia Fiz n Khairi.... bertungkus lumus menyiapakn laporan tahunan... nk kena edit before hantar cetakan... Org kuat buletin ni...

Yesh.. Thats My Hubby.. hehehe Alwayz with me... everywhere..everytime..every moment... heheheheheh....

Monday, March 23, 2009

Assalamualaikum.....


Air Asia ade Harga Runtuh.. sesaper yg interested for holiday plss look dat website...aku ni bukan aper.. 4/4 ni aku akan fly to kuching Sarawak.. alhamdulilah smlam aku n roomates dah survey hotel n kete sewa.. dah settle..

then aku kol adik aku kat ukm..suh dia anto g LCCT.. seb bek dia bersetuju.. hehe settle lg 1 prob.. so skang just wait the day..

aku 1 mgg x bukak blog coz ade meeting tracer stusy @ hotel summit USJ... syok gile g meeting ni coz sumer muka yg sama thn lepas.. ade plak bowling tournament... fortunately.. i won the game.. grouping le kan.. eheheh

td aku dpt tahu kena ganti pengarah ke majlis konvokesyen politeknik muazam syah, pahang.. aku memula sgt excited.. lehla aku g jupe Harraz.. rindunya kat ank sedara aku yg comel tu.. tp tgk2 smula tarikh tu mcm x sesuai sbb 15-17 apr aku kena bawa stdent aku lawatan ke penang.. matila aku nk kena drve ke muazam plaks keesokan harinya.. x larat.. so aku ckp kat kjkk aku td.. i can't go..

then dlm ms yg sama aku on the dot pengarah kol suh attend kursus intelectual property @ hotel uitm.. OMG.. EN Rahim, KJKK siap tahan aku kat admin.. he really want me to go for that courses.. penatnya akuuu.. udahla baru 1 mgg g meeting.. ni kena g kursus plaks... waaa....






Tuesday, March 17, 2009

17.03.09

17.03.09

Hai guys.. arini aku ade kelas kul 8-10 am td.. tp aku abeskan kelas awal coz aku nk kena prepare for meeting @ summit USJ.. aku nk g meeting tracer study.. masalah aku ni adalah aku xtau how to go to summit USJ from Masjid Tanah nih? tp last night kak akma dah bg skit direction kat aku.. macam dah nampak2 jugakla...

Meeting ni setiap kolej n politeknik akan hantar wakil dari seluruh Malaysia.. aku mmg dah kenal group tracr niih.. dah mcm gang dah.. aku mmg suke gi meeting nih coz anjuran jppkk..aku akan jupe bukan stakat wakil kolej komuniti malahan politeknik..

i need to prepare 4 da meeting.. c ya..

Thursday, March 12, 2009

Nice Trip TO LABUAN-KK

Tarikh : Oct 08
Tempat : KL-Labuan, Labuan-KK, KK-Labuan, Labuan-KL
Penginapan: Umah Kak Yong + Umah Kak Ndak



12.03.09

Tajuk : Perkahwinan Norhidayah Sudakir
Tempat : Felda Lepar Hilir 2, Kuantan
Tarikh : 8.3.09








Monday, March 2, 2009

02.03.09

Monday

Arini kelas aku berderet2.. dari kul 8-1.30.. tp kelas 8-10 am aku sgt suke sbb subjek kegemaran aku.. matematik.. arini masuk bab pola n fungsi cth : f(x)=8/x -2. hehe i like...

lepas tu kelas monitor plaks.. tp 1 jam je.. aku suh wat presentation.. itupon 2 group aje yg present.. hangin aku..saje naikkan darah ku di pagi ari.. after that kelas pemasangan.. aku dah janji wat test.. terkial2 dorg ni.. aku dah bnyk bg hint las wik masih ade nk tny jopan apa.. cth soalan aku what is SODIMM? lu pikirla sendiri...